Till vardags driver jag med två partners restaurang K-märkt i Stockholm. Ska man vara noga är det sju stycken matcaféer, restauranger och eventlokaler. Historien stratade 2014 i Garnisonen på Östermalm.
2018 vann vi pris som Sveriges Mest Hållbara Restaurang – fantastiskt! En stor anledning till priset är vårt hållbarhetsarbete med fokus på MATSVINN. På K-märkt jobbar vi på ett litet annorlunda sätt utifrån 4 lite konstiga och udda metoder och modeller.
Vill du att jag ska komma och berätta mer om detta? Eller kanske inspirera i allmänhet om hållbar restaurangdrift eller om hur man på ett nytt sätt kan tänka resurssmart.
Ring eller skicka ett mail så svarar jag inom kort.
Jag har tidigare bland annat haft följande förelsänings-uppdrag med fokus på hållbarhet:
- Hållbarhetsföreläsning Svenska Möten, Sthlm 2022
- Hållbarhetskurs, Restaurangakademien, Sthlm 2020
- Keynote speaker på Årets Förändringsledare, Sthlm 2020
- Mässan Goda Smaker, Elmia Jönköping 2020
- Tomorrows Food Travel, Visit Sweden GbG 2019
- LivsmedelsForum, SLU Örebro 2019
- Svinnbra, Mälardalens University Västerås 2018
- Turistrådsdagen, Stora Teatern, GbG 2017
- Cirkulära Affärer, Västerås 2017